İZMİR / TİRE - 80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Şbt

Okulumuzda akran zorbalığı ve siber zorbalığı hakkında gerekli tüm önlemler alınmıştır. Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize akran zorbalığı ve siber zorbalık eğitimleri verilmiştir.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Okullarda Sosyal Medyanın Kullanılması konusunda genelge yayımladı. 2017/12 sayılı MEB genelgesinde facebook, twitter, youtube gibi sosyal medya kanallarında öğrenci resimleri, öğrenci videoları, öğretmen resimleri ve videolarının paylaşılması konusunda açıklama yaptı ve uyarılarda bulundu.

Okulumuzun Misyonu ve Vizyonu

Şbt

Tire 80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu  olarak 21. Yüzyıl becerilerinin kazanılması ve çağın gerekliliklerine hazır öğrenciler yetiştirmek için her türlü teknolojiyi kullanırken, aynı zamanda öğrencilerimize güvenli bir ortam hazırlama sorumluluğunu taşıyoruz. İnternet kullanımı artarken, öğrencilerimize güvenli bir ortam sağlamak gerektiğinin, risklerin çeşitlerini ve sıklığını ve bunları azaltmak veya daha da güvenli ortamları bulmak için çözümleri aramamız gerektiğinin farkındayız. Bu bilinçle çevrimiçi ortamda karşılaşılan riskler konusunda öğrenci, öğretmen veli ve çalışanlarımızı bilinçlendirmek üzere çeşitli çalışmalar yapmaktayız.

Ock

TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde, Türkiye’de millî teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir. İlki 2018'de gerçekleştirilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen etkinlikler ve söyleşiler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yaparak toplumda teknolojiye olan ilgiyi artırmayı ve Türkiye’nin millî teknoloji üreten bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir. Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmak hedefiyle binlerce gencimizin hayallerini gerçekleştirmek için çeşitli disiplin ve kategorilerde teknoloji yarışmaları düzenlenecektir.

http:meb.ai/UsepKoq

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ tarafından 1. dönem yarıyıl tatil hediyesi olarak öğrencilerimize verilmek üzere hazırlanan İzmir Çocuk dergisinin 2. sayısının QR kodu ile İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Ömer YAHŞİ'nin 1. dönem sonu mesajının  yer aldığı metin basılarak çıktısı karnelerle birlikte öğrencilerimize dağıtılmış olup dergi linki aşağıdadır.

Enfeksiyon önlemleri ve durumunda veli bilgilendirmesi.