İZMİR / TİRE - 80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Nis

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın yer aldığı 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında Okulumuzda "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı etkinlikler düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimize "Gıda Güvenliği Eğitimi" verildi.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı' nı Güzel Okuma Yarışması düzenledik.

Mrt

Öğretmenlerimizle geleneksel kahvaltı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuzda, "Çocuklar İlk Yardımla Daha Güvende Projesi" kapsamında, Eğitmen Çiğdem Mut tarafından eğitim verildi.

Şbt

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden gelen eğitimciler tarafından Okulumuzda öğrencilerimize su verimliliği seferberliği konusunda eğitim verilerek farkındalık oluşturuldu.

Şbt

13 Şubat 2024 tarihinde, Okulumuzda; öğrenci,öğretmen ve velilerimize Güvenli İnternet ve E-Güvenlik hakkında, Okulumuz Sınıf Öğretmeni Mehmet Gacan tarafından bilgilendirme eğitimleri verilmiştir.

Ock

80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu olarak siber güvenliğin sağlanması, internetin bilinçli ve faydalı kullanılması kapsamında uyguladığımız politikalarımız ve yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda European Schoolnet Academy tarafından  okulumuz uluslararası geçerliliği olan eSafety Bronze Label almaya hak kazanmıştır.

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Mehmet GACAN, "eSafetylabel.eu" portalında "güvenlik etiketi" alınmasını hedefleyerek Güvenli İnternet üzerine çalışmalar yapmıştır.

Uluslararası geçerliliği olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

Ock

Okulumuz Öğretmeni Mehmet Gacan I'm Tomorrow with Blue (Maviyle Yarına Varım Türkiye) e-twinning projesini yürütmektedir. Bu proje ile deniz kirliligi  ,denizlerimiz ve deniz canlılığı vb.konular ele alınmıştır. Öğretmenimize başarilar dileriz.

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası ilçemizde yapılan etkinliklerle kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Ersan Kirazoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulumuzun ortaklaşa hazırladığı program Mesleki ve Tire Teknik Anadolu Lisesi salonunda izleyicilere sunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Aydın Yüzbaşıoğlu, protokol ve davetlilerin katıldığı program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başladı. İnsan hakları ve demokrasi vurgusunun yapıldığı programda öğrencilerimizin günün anlamına uygun şiirler ve konuşmaları, 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin ront ve halk oyunları gösterisi, izleyenlerin coşkulu alkışları ile karşılandı.

Kas

Okulumuzda Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı kapsamında öğretmen ve öğrencilerimize eğitim verilmiştir.

Kas

Okulumuzda yürütülen;Old Houses Talking, I' m Learning with Animations, Historic buildings araund me speak projeleri Ulusal Kalite Etiketi almıştır. Bu projelerin kurucusu, Sınıf Öğretmenimiz Mehmet GACAN ve öğrencilerine, çalışmalarından dolayı teşekkür eder ve Okulumuz adına tebriklerimizi sunarız.

Ağu

Okulumuzun bahçesine, İzmir Büyükşehir Belediyesinin Fen İşleri Daire Başkanlığı ve İzbeton tarafından, bakımı ve kilit taşı döşemesi yapılmıştır.