İZMİR / TİRE - 80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu

80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Yeni Mah. Mektep Cad. No32 35900 Tire/İZMİR
Vizyon
Biz; öğrencilerimizi, çağın gerektirdiği anlayışa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanıma sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletişim kuran, bilgi ve becerisini hayatına yansıtan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiğinin bilincinde olan bireyleri mutlu ve başarılı olacağı bir hayata hazırlamak için varız.
Misyon
Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerini, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz.
Başarılar
Okulumuz 1923 yılından bu yana bir çok başarılı kişi yetiştirmiş.Bir çok alanda başarılara imza atmıştır.
Doğal gaz
Kara yolu ve Demir Yolu
Yerleşim Yeri
Okulumuz İzmir İli Tire İlçesi Yeni Mah. Mektep Caddesi No:32 adresinde yer almaktadır.
İzmir İline 80 km
Proje Çalışmaları
Ramazan Heybem Projesi, HAYDİ DÖNÜŞTÜR OYUNLA BULUŞTUR PROJESİ, "MASAL EVİ" konulu eTwinning projemiz, "HER YERDE OKU(YORUM)" Projesi, "Eğlenerek Satranç Öğreniyoruz" adlı Etwinning projesi, "Eğlenerek Satranç Öğreniyoruz" projesi, I´ m Learning With Animations projesi, Old Houses Talking isimli eTwinning Projesi, Historic Buildings Around Me Speak isimli eTwinning Projesi.